Bandić izbornom povjerenstvu predao skoro 60 tisuća potpisa potpore

ZAGREBAČKI gradonačelnik i predsjednički kandidat Milan Bandić danas je u zgradi Hrvatskog sabora Državnom izbornom povjerenstvu predao gotovo 60 tisuća potpisa građana koji se slažu da postane kandidat za Pantovčak.

Bandić je rekao kako je ranije završio prikupljanje potpisa, jer već sutra ujutro u Iloku "počinje buditi Hrvatsku". "Istim žarom kojim sam deset godina 16 sati na dan radio za Zagreb, radit ću i orati za Hrvatsku", kazao je Bandić te dodao kako po Hrvatskoj ide osluškivati probleme građana kako bi ih u veljači počeo rješavati. Smatra kako je kandidat "radničke Hrvatske" koja se rano budi i kasno liježe te će njima život učiniti kvalitetnijim.

"Mnogima smetam jer sam čovjek iz života, a ne iz knjige"

Mediji su ovih dana pišu kako će kampanja Milana Bandića stajati 20 milijun kuna, a on na to odgovara kako će njegovo osluškivanje radničke Hrvatske biti jeftinija od one drugoplasiranog kandidata i tri puta jeftinija od one cifre koju iznose mediji. Jednostavnom računicom može se zaključiti kako Bandić tvrdi da će za kampanju potrošiti nešto manje od 7 milijuna kuna.

"Znam da mnogima smetam jer sam ja čovjek iz života, a ne iz knjige", nastavio je u svom populističkom stilu Bandić te je dodao kako će njegovu kampanju financirati obični ljudi te da mu ne trebaju veliki novci. Završetak njegove kampanje obilježit će koncert Prljavog kazališta 23. prosinca na Trgu bana Jelačića.

Pročitajte više