Bandić: Kaznit ću one koji su objavili pismo protiv Rađenovića

ZAGREBAČKI gradonačelnik se još jednom iznervirao prilikom predstavljanja jednog od projekata Poglavarstva, odnosno megapoduzeća Zagrebački holding.

Tema je bila ista kao i jučer prilikom njegovog obilaska ŠRC Svetice, kada o njoj nije bio informiran - objava anonimnog pisma na stranicama Zagrebačkog holdinga protiv Igora Rađenovića, pretučenog bivšeg direktora Zagrebačkih cesta.

U obilasku stanova koje Zagrebački holding gradi u Sesvetama kazao je da do polovice idućeg tjedna očekuje očitovanje uprave Holdinga vezano za objavu pisma, koje je nazvao "budalaštinom i nepodopštinom", i zaprijetio riječima kako "odgovorni moraju biti kažnjeni" zbog objave pisma.

"Kolegama u Holdingu da budu manje showmeni i playboyi i neka rade svoj posao. Inzistirat ću na radu, redu i odgovornosti do polovice idućeg tjedna, a kada dobijem izvješće, odlučit ću što dalje napraviti", kazao je Bandić.

Ljubičić naredio skidanje pisma

U pismu "Dugogodišnji zaposlenici Zagrebačkog holdinga" nazvali Rađenovića "monstrumom umivenoga lica", seksualnim napasnikom, kriminalcem koji prima mito i provodi mobbing.

Nakon što je u medijima izašao komentar prozvanog Rađenovića, urušio se server Holdinga, a zatim se vratio bez većeg dijela anonimnog pisma. Glasnogovornik Holdinga, Nenad Ivanković otkrio nam je da je šef Holdinga Slobodan Ljubičić kojega se na veliko spominje kao naručitelja premlaćivanja Rađenovića, naložio da se pismo ukloni sa web stranice, iako je na godišnjem odmoru.

A.B.
Foto: Index

Pročitajte više