Bandić pisao vladi zbog gradnje nacionalnog stadiona, ali ne želi otkriti detalje

Screenshot: HRT

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić, nakon što je u četvrtak izjavio da vladi piše pismo o izgradnji nacionalnog stadiona Plavi vulkan na Kajzerici, u petak o tom stadionu nije htio ništa govoriti već je novinare uputio na snimku njegova govora na Kajzerici, kada je predstavljao projekt Plavog vulkana.

Bandić u pismu vladi traži da u Povjerenstvo za izgradnju nacionalnog stadiona, u kojem su predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza, a on mu je na čelu, imenuje svoje članove te da se ide u izgradnju Plavog vulkana na zagrebačkoj Kajzerici.  

No, u petak nije htio odgovoriti na pitanje hoće li Zagreb dobiti nacionalni stadion, već je poručio da potpisuje ono što je govorio kada je predstavljao projekt Plavog vulkana.

Novinarima koje je sazvao u povodu sjednice gradske skupštine, koja će se održati u ponedjeljak, 23. srpnja, rekao je da su u Zagrebu prošle godine napravili šest nogometnih igrališta na kojima bi se mogle igrati prvenstvene utakmice, što nije napravljeno u cijeloj Hrvatskoj u zadnjih pet godina.

Pročitajte više