Bulj o Plenkoviću: Nas zove slabićima, a on se izvukao kad je trebalo braniti zemlju

MIRO Bulj komentirao je današnju Plenkovićevu izjavu.

Plenković je prozvao opoziciju, među kojom je i Most, da cijelu situaciju oko koronavirusa koristi za vlastitu promociju.

Plenković ističe da nije problem prosvjedovati i iskazati svoj stav, ne slagati se s mjerama koje vlada poduzima, ali ovaj prosvjed je ipak na kraju dominantno političkog karaktera.

"U njega su se ukrcali gospoda iz Mosta, Domovinskog pokreta, relikivijarum Živog zida, ekshibicionist iz Europskog parlamenta kojeg tamo nitko ne zna, Kolakušić. Milanović im je prije i poslije dao potporu – to je jedini predsjednik neke članice EU koji otvoreno ide protiv covid-potvrda i mjera koje vlada donosi da bi zaštitila zdravlje."

"Ako svi ti junaci, veliki slobodari misle da im je vatica problem, onda nisu junaci, nego slabići, paraziti i profiteri politički, od krajnje desnice do ljevice. On se zaštitio kao lički medvjed s tri doze i hvali se s booster-dozom i onda poziva ljude na prosvjed protiv covid-potvrda", dodao je nešto kasnije.

Bulj ga usporedio sa Sanaderom

Bulj je Plenkovića usporedio sa Sanaderom.

"Anemični usplahireni diktator koji sve više podsjeća na Ivu Sanadera i čiji su najbliži suradnici pod istragom neovisnih europskih institucija je toliko pogubljen da nas sve naziva slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice", kaže.

"Ne bojimo se mi, Anemični, ničeg, a posebno ne bijele vatice. Mi se samo protivimo podjelama i uskraćivanju prava ljudima. Istine radi, mi smo tražili testiranja sviju i to posebno u zdravstvenim ustanovama jer je sada znanstveno potvrđeno da i cijepljeni mogu biti zaraženi i prenositi virus", dodaje.

"Ako je tko slabić, to si ti koji si se izvukao na dijagnozu kad je trebalo braniti Domovinu"

"Nikakav ja problem nemam s testiranjem, ali imam s dijeljenjem naših građana i s uskraćivanjem prava na temelju nelogičnih odluka Stožera i putem covid-potvrda. A ako je netko slabokrvni slabić, onda si to ti jer si se izvukao na navodnu dijagnozu onda kad je trebalo braniti Domovinu", dodao je.

"Ja nisam tada bio slab i slabokrvan, a nisam ni sad.

A ovakve uvrede neće proći bez žestokog odgovora, hrvatski narod će ti znati odgovoriti", dodaje.

"Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas "slabića" i "parazita" koje tako s visoka vrijeđaš i podcjenjuješ.
 
Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru, tvojoj korumpiranoj parazitskoj bratiji i covid-potvrdama", dodao je Bulj.

Pročitajte više