"Da je Janša izviždan, RTVS bi to prenio"

"DA je Janša izviždan, RTVS bi to prenio", jedan je od komentara na članak objavljen na internet izdanju slovenskog Dnevnika, a u kojemu piše kako je Hrvatska Radio Televizija izvijestila o koncertu Gibonnija i Olivera Dragojevića održanom u subotu u pulskoj Areni, ali ne i o incidentu koji se dogodio na samom početku koncerta, kada je premijer Ivo Sanader izviždan.

Slovenski Dnevnik piše kako je uredništvo središnjeg "Dnevnika" HTV-a, naime, propustilo izvijestiti i o "izviždanom" Sanaderu, iako je televizija, kao i druge dvije (komercijalne) televizije, uredno izvijestila o događaju.

Iako je koncert bio preplavljen pozitivnim reakcijama, najava dolaska Sanadera koji se pojavio u društvu istarskog političkog vrha, među kojim je bio i istarski župan Ivan Jakovčić, među publikom je, podsjećamo, izazvala negodovanje i zvižduk.

"Da je Janša izviždan, RTVS bi to prenio" stoji u komentaru jednoga od posjetitelja portala, koji dodaje kako Janša ipak pazi da se takve stvari ne dogode, i to na način da "posjećuje događaje za koje zna da ih ima pod kontrolom".

O "izviždanom" je Sanaderu ipak izvijestila Nova TV, a snimka je ubrzo osvanula i na internetu.

.

Foto:AFP

Pročitajte više