Darinko Kosor: Nismo za prosvjede jer nismo revolucionari

PREDSJEDNIK HSLS-a Darinko Kosor sudjelovao je danas u Pakracu na javnoj tribini o gospodarstvu te se osvrnuo na aktualnu situaciju u Hrvatskoj.

"Hrvatska demokratska zajednica sada pokušava grčevito zadržati vlast, ali nema ni najmanje šanse da će im to na idućim izborima uspjeti. Građani su željni promjena, a one moraju biti konkretne i kriza će trajati duže onoliko koliko je ova vlada duže na vlasti", rekao je Kosor, prenosi 034portal.hr.

Rekao je i kako je njihov cilj vratiti kult rada u Hrvatsku, te kako je nužno smanjiti državnu upravu, ali i poreze. Osvrnuo se i na SDP pa je kazao kako njihovim dolaskom na vlast ne bi došlo do promjena u Hrvatskoj.

"Naš je cilj da HSLS bude treća opcija u parlamentu, bez koje nijedna strana neće moći donositi bitne odluke.", rekao je Kosor dodajući kako bi mu bila čast kad bi Rohatinski bio HSLS-ov kandidat na izborima. "No, konačnu odluku će donijeti on", dodao je.

Kratko je komentirao i prosvjede kazavši kako se ne zalaže za prosvjede. "Mi nismo revolucionari, mi smo za promjene putem izbora", kaže Kosor.

Pročitajte više