Detalji nesreće u kojoj je stradao "Daruvarac", ne žele reći tko je vozio

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

JUTROS oko 4:30 sati u mjestu Zapužane nedaleko od Zadra, na križanju ceste d27 i d503, došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao automobil marke Audi zadarskih tablica.

Kako je potvrdila policija, 32-godišnjak i 27-godišnjak su bili u automobilu koje je probilo zaštitnu ogradu. U automobilu je, kako se naknadno doznalo, bio Darko Kovačević "Daruvarac" koji je prevezen u bolnicu gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozlijede.

Do nesreće je najvjerojatnije došlo zbog neprilagođene brzine, a fotografije s mjesta događaja to i dokazuju. Naime, vidi se iskrivljena i razbijena metalna ograda uz cestu.

Na mjesto događaja je, kako saznajemo, prvo došla hitna pomoć, a onda policija. Policija je provela očevid, no još uvijek nisu ustvrdili tko je vozio automobil. Naime, "Daruvarac" i mladić iz automobila po svemu sudeći ne žele reći tko je bio za volanom. "Daruvarca" je odmah odvezla hitna pomoć. Obojici se treba utvrditi jesu li imali alkohola u krvi. No, onaj tko je bio suvozač, mogao je biti pod utjecajem alkohola.

Zbog toga još uvijek traje kriminalističko istraživanje koje bi trebalo utvrditi tko je vozio.

 

Pročitajte više