Đuro Perica ponovno izabran za predsjednika utemeljitelja HDZ-a

ĐURO PERICA ponovno je danas izabran za predsjednika Zajednice kluba utemeljitelja HDZ-a ´dr. Franjo Tuđman´ na njezinom drugom saboru, a u izjavi novinarima najavio je ´reanimaciju´ HDZ-a radi ponovnog preuzimanja vlasti.

Na novinarsko pitanje slaže li se s izjavom Vladimira Šeksa, koji je na Drugom saboru Zajednice kluba utemeljitelja HDZ-a rekao da HDZ dolazi na vlast i osvaja izbore, Perica je odgovorio kako sve što se danas događa na hrvatskoj političkoj sceni upućuje na to da je politika koja je danas ´na sceni promašaj Hrvatske i da se hrvatski narod više neće opredijeliti za političku avanturu lažnih obećanja, lažnih optužaba i jedne politike´ kojoj je vrijeme da ode u povijest.

Perica je izjavio da u Klubu utemeljitelja HDZ-a imaju obvezu ´reanimirati´ Stranku, počevši od temeljnih ogranaka, kako bi se solidno pripremila za sljedeće parlamentarne izbore. Istaknuo je da će upozoriti i na propuste HDZ-a, te objasniti ljudima kako je nužno da svi hrvatski birači izađu na izbore i da kažu za što su i za koga su. ´Nadam se da će to biti ponovni izbor HDZ-a jer je u Hrvatskoj danas valjda već sve svima jasno´, istaknuo je Perica.

Svoj ponovni izbor za predsjednika Kluba utemeljitelja HDZ-a ´dr. Franjo Tuđman´ Đuro Perica komentirao je riječima: ´Jedna obveza više, a u isto vrijeme osjećam to i kao nagradu za sav dosadašnji uloženi trud u ´reanimaciji´ HDZ-a.´

Pročitajte više