Duga Resa: U stanu pronađena dva mrtva tijela

U DUGOJ RESI su jutros u stanu u Ulici hrvatskih mučenika pronađena mrtva tijela supružnika Josipa i Ruže Barić, oboje starih 51 godinu.

Po dosadašnjim informacijama, u 7,45 sati našao ih je u kuhinji u njihovu stanu sin Igor Barić (27) nakon što se vratio s noćnog rada, rekao je istražni sudac karlovačkog Županijskog suda Ivan Perković.

Igor Barić zadržan je u policiji u stanju šoka i nevjerice, pa će izjavu dati nakon što se smiri.

Očevidom je utvrđeno da je uz Josipovo tijelo na podu pronađen pištolj "bereta", a oboje pokojnika imaju po jednu strijelnu ranu glave.

Televizor i svjetlo u kuhinji bili su upaljeni, a u stanu nema nikakvih tragova provale, niti premetačine, već je sve uredno pospremljeno, rekao je Perković nakon očevida.

Dao je nalog za obdukciju kako bi se utvrdili uzrok i točno vrijeme smrti.

Po izjavama nekih susjeda dva su se pucnja čula u petak oko 22,30 sati.

Susjedi su zbog nemilog događaja u čudu jer Barići nisu odavali sliku problematične obitelji iako je Josip ostao bez posla u turističko-ugostiteljskom poduzeću "Mrežnica", a supruga je proglašena tehnološkim viškom u pamučnoj industriji "Duga Resa".

Susjedi kažu da je Ruža Barić u proteklo vrijeme privređivala čišćenjem okolnih stubišta i stanova. Josip Barić pet je ratnih godina proveo u Hrvatskoj vojsci.

Perković kaže da se zasad ne može zaključiti što se točno dogodilo, a pištolj uz tijelo Josipa Barića upućuje na mogućnost da je prvo ubio svoju suprugu, a potom i sebe.

Pročitajte više