FOTO Na ukletom raskrižju u Zagrebu svijeće za poginulog dječaka

Foto: Pixsell/Tomislav Miletić
 
JUČER oko 13 sati na križanju Klaićeve i Kačićeve ulice dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginuo devetogodišnji dječak. 
 
>> Policija otkrila tko je kriv za tragediju u Zagrebu: "Došao je do raskrižja i projurio kroz crveno"
 
>> DETALJI NESREĆE U ZAGREBU Nakon sudara dječak ispao kroz prozor automobila, umro je u bolnici
 
>> NESREĆA U ZAGREBU Nakon strašnog sudara poginuo 9-godišnji dječak, više ozlijeđenih
 
Svijeće na raskrižju 
 
Na mjestu strašne prometne nesreće upaljene su svijeće. Uz poginulog dječaka, u prometnoj nesreći je ozlijeđeno nekoliko osoba. 
 
 
Podsjetimo, dječak se u crvenom automobilu marke Citroen vozio sa svojom sestrom i djedom. Djeca su se nalazila na stražnjem sjedalu. 
 
Na njih je na raskrižju naletio drugi automobil. Udario je u stražnji dio Citroena, a dječak je od siline udara ispao iz automobila na cestu.
 
Iako je do dolaska Hitne pomoći još pokazivao znakove života, preminuo je dva sata kasnije u Klaićevoj bolnici.
 
 
Policija je nakon očevida priopćila kako je došlo do stravične nesreće. "Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Renault Megane zagrebačkih registracijskih oznaka lijevom prometnom trakom Klaićeve ulice u smjeru zapada."
 
"Dolaskom do raskrižja s Kačićevom ulicom, ušao je u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu i naletio na zadnji bočni dio osobnog automobila marke Citroen Saxo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 78-godišnjak, a koji se kretao Kačićevom u smjeru sjevera dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo", priopćila je policija. 
 
 
 

Pročitajte više