Glavaš nositelj svih izbornih lista HDSSB-a: "Ostvario je san o nepokorenom gradu i slobodnoj Hrvatskoj"

NA DANAŠNJOJ sjednici Glavnog odbora Hrvatskog demokratskog Saveza Slavonije i Baranje po prijedlogu predsjedništva stranke uz gromoglasni pljesak jednoglasno je odlučeno da će Branimir Glavaš biti nositelj svih izbornih lista HDSSB-a.

"Proteklih desetak dana HDZ zajedno sa svojim koalicijskim partnerima čini sve kako bi Branimiru Glavašu onemogućili izdavanje osobnih dokumenata, pravo koje po Ustavu RH pripada svakom građaninu. U strahu su velike oči! Zadnjih šest godina imali smo napade na koje smo znali odgovoriti, znati ćemo i danas. Pobjednička lista na čelu s Branimirom Glavašem izlazi na parlamentarne izbore", poručio je Šišljagić.

"Slavonija više neće biti poligon za rashodovne političare i vikend Slavonce koji su nositelji lista kukuriku i kukulele koalicije. Bez figa u džepu naše smo stavove uvijek jasno i glasno iznosili. Mi smo stranka u kojoj nema prodaje, nema predaje i nema trgovine", poručio je glavni tajnik stranke Ivan Drmić.

Saborski zastupnik dr. Boro Grubišić naglasio je da HDSSB nije treća, već jedina opcija Slavonaca i Baranjaca i zapadnih Srijemaca. "Branimir Glavaš ostvario je san o nepokorenom gradu i slobodnoj Hrvatskoj, na čelu s njim ostvarit ćemo san o bogatoj i razvijenoj Slavoniji i Baranji.", zaključio je Grubišić.

Pročitajte više