Gurnuo ženu u Makarskoj, ona umrla od šoka. Više ga ne sumnjiče za ubojstvo iz nehaja

Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu. Ilustracija: Matko Begovic/PIXSELL

73-godišnjakinja koju je u nedjelju na ulici u Makarskoj odgurnuo 40-godišnjak preminula je od puknuća aorte, pokazala je obdukcija. Dalmatinski portal piše da se 40-godišnjaka više ne sumnjiči za prouzročenje smrti iz nehaja, nego za nasilničko ponašanje. 

Policijska postaja u Makarskoj u nedjelju oko 10:20 zaprimila je dojavu 73-godišnjakinje o muškarcu koji ju je odgurnuo na ulici, a njenog psa udario nogom. Ženi je pozlilo ubrzo nakon što je obavila poziv. Pokušali su je reanimirati, ali neuspješno. Imala je srčane tegobe. 

Osumnjičenik već ima dosje

Policija je uhitila 40-godišnjaka i izmjerila mu 2.18 promila alkohola. Predan je pritvorskom nadzorniku te ispitan u Državnom odvjetništvu. Negirao je optužbe. Kasnije su lokalni mediji objavili da muškarac već ima dosje koji uključuje i kaznene postupke zbog krađa i nasilja.

Prije četiri godine osuđen je na devet mjeseci zatvora zbog obiteljskog nasilja nad nevjenčanom suprugom. Udarao je njezinom glavom o frižider. Kaznu od šest mjeseci postrožio je viši sud uvaživši argumentaciju Državnog odvjetništva i raniju osuđivanost na štetu iste osobe.
 

Pročitajte više