Gužva u Makarskoj: Tučnjava u zgradi Hloverkina brata, dvojici prodao isti prostor?

U ZGRADI koju je na makarskoj rivi podignuo Radovan Novak, sin dogradonačelnika Ante Novaka i brat Hloverke Novak Srzić, u petak ujutro došlo je do velike gužve. Oko poslovnog prostora potukli su se poznati makarski pekar Zef Pecolaj i poduzetnik Alen Vranješ.

Zgrada je podignuta već neko vrijeme, međutim, Pecolaj je prvi koji je uselio. Kako se čuje po Makarskoj, oko zgrade se vode sudski postupci, a nije izdata ni uporabna dozvola, što je sve, dakako, čudno s obzirom na funkciju koju obnaša tata Novak.

Nesporazum ili prevara?

U svakom slučaju, useljavanje Zefa Pecolaja nije najbolje primio Alen Vranješ, koji je, čini se, mislio da je u pitanju njegov prostor. Došlo je do naguravanja, a u jednom trenutku Vranješ je razbio i staklo.

Uredovala je policija. Za remećenje reda i mira prijavili su Pecolaja i Vranješa. Ne zna se hoće li poduzeti što protiv Novaka, s obzirom da dvojica polažu pravo na isti prostor. Djeluje u najmanju ruku kao da se radi o nekakvoj prevari. Ili malo težem nesporazumu...

Iluzija Ante Novaka

Pokušali smo od dogradonačelnika Novaka doznati što se dogodilo i kako je uopće moguće da se ljudi tuku oko prostora. "Ništa se nije dogodilo", bio je vrlo kratak Ante Novak, prije no što je prekinuo vezu. Čudno. Policija prijavila, cijela Makarska bruji o tome što se dogodilo, a Novak tvrdi da se ništa zapravo nije ni dogodilo... 

Pročitajte više