HDZ osuđuje verbalni napad Antunović na Glavaša

KLUB zastupnika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) u Hrvatskom saboru u priopćio je danas kako "najoštrije osuđuje prošlotjedni neprihvatljivi verbalni napad Željke Antunović, zamjenice predsjednika SDP-a, na saborskog zastupnika HDZa Branimira Glavaša".

"Kanonada uvreda iz saborskih klupa te riječi poput divljak, nasilnik, bezobraznik koji hoda naouružan i to od zamjenice predsjednika SDP-a nikako ne pridonose demokraciji i HDZ je najoštrije osuđuje", ističe se u priopćenju Kluba zastupnika HDZ-a.

Također navode da drže nedopustivim zamjenu nedostatka argumenata uvredama bez obzira na to tko ih izriče.

"HDZ je uvjeren da će SDP pronaći unutarnje snage za civilizirani i demokratski prihvatljiv javni nastup lišen uvreda i neargumentiranih napada i insinuacija", stoji u priopćenju kojeg je potpisao Luka Bebić, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a.

Do svađe između Željke Antunović i Branimira Glavaša došlo je prošlog tjedna kada se Antunović usprotivila prijedlogu saborskog Odbora za izbor i imenovanja da Glavaš uđe u istražno povjerenstvo koje bi trebalo utvrditi sve činjenice vezane uz jamstva koje je bivša vlada davala kreditorima za riječko brodogradilište "Viktor Lenac".



Pročitajte više