HDZ-ov načelnik priznao da se na vlasnika pekare digla hajka zbog rada nedjeljom

Ilustracija: 123rf, Screenshot: Facebook

BRANISLAV MILINOVIĆ, HDZ-ov načelnik općine Slavonski Šamac, jučer je putem Facebooka prozvao vlasnika lokalne pekare koji je odlučio raditi nedjeljom, a na što ima zakonsko pravo.

Time je, tvrdi HDZ-ovac, pekar prekršio sporazum o neradnoj nedjelji.

>> HDZ-ov slavonski načelnik pokrenuo hajku na pekara koji želi raditi nedjeljom

Milinović je jučer otvoreno prozvao vlasnika pekare Mrvica putem Facebooka.

"Poštovni mještani,

Nažalost, dužan sam vas obavijestiti da će trgovine od nedjelje ponovno početi raditi. Naime, nepoštivanjem sporazuma o neradnoj nedjelji, pekare Mrvica je posljednje tri nedjelje otvorila svoju trgovinu. Iako samo učinili sve što je u našoj moći i ovlastima, nismo naišli na razumijevanje g. Izeta, te su iz tog razloga i ostale trgovine najavile rad nedjeljom. Iskreno sam razočaran nerazumijevanjem vlasnika i ispričavam se svim radnicama koje će od sad nedjelje, umjesto sa svojom obitelji, provoditi radno.

Ipak bi se zahvalio ostalim trgovinama na pokazanoj dobroj volji, jer su čekale ove tri nedjelje nebili se dotična pekara predomislila. Nažalost nismo uspjeli...", objavio je HDZ-ov načelnik na Facebooku.

Editirao objavu

Danas je objavu editirao.

Umjesto jučerašnje objave sad se na istom mjestu vidi nova objava, u kojoj načelnik priznaje da se podigla hajka. No dodaje da se hajka podigla i na njega, ali ne objašnjava kako.

"Poštovni mještani,

Zbog velike hajke na mene i g. Izeta brišem objavu i ispričavam se svima ako sam koga uvrijedio objavom. Za sada trogovine otvaraju u nedjelju", stoji u objavi.

Pročitajte više