HP donosi pouzdanost i smanjenje troškova malim i srednjim tvrtkama te velikim poduzećima

TVRTKA HP proširila je svoju ponudu pisača u boji sa tri nova uređaja. 

HP-ov novitet u ponudi pisača u boji za radne skupine, HP Officejet 9100 serije, robustan je uređaj visokih performansi za brz i profesionalan tintni ispis crno-bijelih i materijala u boji.

Uz vrlo primamljivu cijenu već od 5.999,00 Kn (u cijenu nije uključen PDV), HP Officejet 9100 daje impresivne rezultate u boji s vrlo niskim troškovima po stranici, zahvaljujući izvedbi s četiri odvojena spremnika s tintom, velike zapremine.

Dizajniran za skupine do 15 korisnika u mrežnim okružjima malih i srednjih tvrtki te velikim poduzećima, nudi značajke daljinskog upravljanja, kontrole boje i praćenja ispisa radi smanjenja troškova korištenja i servisiranja. Također uključuje mogućnosti digitalnog slanja, čime se proširuje HP-ova ponuda na području upravljanja dokumentacijom.


HP Officejet 9100 series

Idealno rješenje za radne skupine kojima je potreban brz i impresivan ispis ili kopiranje u boji (22 stranice u minuti) ili crno-bijelo (25 stranica u minuti). HP Officejet 9100 kombinira ispis u boji, kopiranje, skeniranje i faksiranje s digitalnim slanjem.

Daje visokokvalitetne rezultate u boji uz niske troškove po stranici, omogućujući kućnu proizvodnju materijala bogatih elementima u boji, kao što su prodajni i marketinški materijali. Robusne značajke umrežavanja pomažu u zadovoljavanju složenih zahtjeva radnih skupina srednje veličine (do 15 korisnika). 


Digitalno slanje omogućuje korisnicima slanje ispisanih dokumenata izravno iz sve-u-jednom uređaja, a putem e-pošte. Konvertiranje u digitalne datoteke obavlja se jednostavnim pritiskom na gumb.

Uz brzo dijeljenje dokumenata, poslužitelj Embedded Web Server omogućuje rukovoditeljima da prate korištenje pisača, daljinski naručuju potrošni materijal i kontroliraju pristup putem identifikacije pojedinačnih korisnika ili odjela.

Cijene za Officejet su očekivane i podložne promjenama bez najave. Preporučena cijena za HP Officejet 9110 je 5.999,00 Kn, za HP Officejet 9120 je 7.650,00 Kn i za HP Officejet 9130 je 8.750,00 Kn. Navedene cijene su bez PDV-a.

Pročitajte više