Hrabra Indijka spasila obitelj od provalnika i ubila jednog njegovom puškom

MLADA Indijka ubila je provalnika i napadača njegovom puškom kada je ovaj s još dvojicom muškaraca provalio u njezinu obiteljsku kuću i napao joj oca. 21-godišnja djevojka nalazila se u svojoj kući s roditeljima i bratom kada je troje naoružanih napadača provalilo u kuću.

Provalnici, za koje se pretpostavlja da su pripadnici pakistanskih militanata, od njih su zahtijevali hranu i sklonište preko noći. Glava obitelji, djevojčin otac odbio je njihove zahtjeve nakon čega je napadnut. Djevojka se prilikom nasilnog ulaska provalnika u kuću uspjela sakriti ispod kreveta. Kada je začula oca kako zapomaže jer ga jedan od provalnika napao i udario, djevojka je skočila na napadača i oborila ga sa sjekirom. Nakon toga uzela je napadačevu pušku i njime ga upucala. Djevojka je također ranila i drugog provalnika dok je bježao.

Kako se puca vidjela na filmovima

Indijka je nakon ovog događaja izjavila kako nikada nije pucala iz puške, ali je vidjela kako se to radi na filmovima te je dodala da nije mogla mirno gledati kako joj nepoznati čovjek napada i ozljeđuje oca. Djevojka kaže "da to nisam ja učinila, oni bi pobili moju obitelj", prenosi Telegraph.

Djevojka će biti nominirana za nagradu za hrabrost koju dodjeljuje predsjednik države, istaknuli su iz policije. Indijka bi mogla biti novčano nagrađena ako se utvrdi da je provalnik i napadač traženi pakistanski terorist koji je sa svojom terorističkom grupom izveo napade u Mumbaiju prošle godine. Policija je izjavila kako je ovaj događaj ružno iznenađenje za militante jer ih inače tretiraju kao kraljeve. 

Napadnuta obiteljska kuća nalazi se u blizini sukoba indijskih i pakistanskih snaga, a pobunjenici često traže skrovište u okolnim selima.

Pročitajte više