PREDIZBORNE LUDOSTI HSLS-ovci žele izgraditi 500 bazena oko Zadra

Foto: HSLS

NA ADRESU redakcije nam je pristiglo priopćenje iz HSLS-a Zadarske županije.

Priopćenje za medije samo po sebi nije posebno zanimljivo jer navode dijelove svog izbornog programa za Zadarsku županiju. Međutim, jedna od stavki HSLS-ovog programa kaže kako se zalažu za izgradnju 500 bazena u županiji. Ni manje ni više.

Kandidati Hrvatske socijalno-liberalne stranke (HSLS) za Skupštinu Zadarske županije Nino Dellavia, Marko Klanac i Ivica Žuvela predstavili su jučer u Benkovcu dijelove izbornog programa, pod nazivom "Bolja županija", kaže priopćenje.

Ambiciozni plan


"Jedan od najaktivnijih vijećnika u zadnjem sazivu Skupštine Marko Klanac ustvrdio je da Grad Zadar treba bolje iskorištavati županijske potencijale te se u svom razvoju usmjeriti na zaleđe i iskoristiti turistički, ekološki i poljoprivredno-prehrambeni potencijal županije", navode oni.

"Mi trebamo pretvoriti najatraktivnije dijelove zadarskog zaleđa, poput Paklenice, Velebita i kanjona Zrmanje u veliki turistički adrenalinski park. Županija se treba brendirati kao centar odmora, zdravog života i prehrane te sufinancirati izgradnju 500-njak bazena i pretvaranje apartmana u moderna odmarališta za srednju klasu bogatih zemalja“, rekao je Klanac. Nije dodatno pojašnjavao svoj ambiciozni plan.

 

Pročitajte više