HTV uzvraća udarac: Vraćaju se Željka Ogresta i Dubravko Merlić

BORBA za gledatelje između HTV-a, RTL-a i Nove TV se nastavlja. Državna televizija u utorak je najavila "Piramidu", novi veliki projekt na kojem će raditi "povratnici" Dubravko Merlić i Željka Ogresta, javlja Večernji list.

Zabavni show "Piramida" trebali bi biti pravo osvježenje na HTV-u, najavio je urednik Zabavnog programa HTV-a Aleksandar Kostadinov, a radi se o "game talk showu" koji čiji su scenaristi Željka Ogresta i Željko Matić, urednik Informativnog programa Radija 101.

Produkciju showa potpisuju privatna producentska kuća "Castor Multimedia" u vlasništvu Dubravka Merlića i HTV, a najjači adut "Piramide" je njezina koncepcija.

Naime, u showu, koji će ići uživo jednom tjedno, sudjelovati će po tri osobe iz javnog života, pri čemu će se pred publikom u studiju natjecati u komentiranju i analiziranju pet aktualnih tema iz proteklog tjedna.

Pobjednik svakog showa birat će gledatelji telefonskim glasanjem, a voditeljica i koscenaristica Željka Ogresta na kraju emisije će proglasiti sudionika koji je osvojio najviše simpatija gledatelja.

"To što Željku ponovno imamo na ekranu, za nas je vrlo sretan događaj." – izjavio je Aleksandar Kostadinov na predstavljanju "Piramide".

Direktorica programa HTV-a Tanja Šimić uvjerena je da će "Piramida" postići veliku gledanost, a natjecatelji u prvoj emisiji, koja će biti emitirana u nedjelju 31. listopada u 18:15, biti će Sandra Bagarić, Aleksandar Štulhofer i Dragan Primorac.

(Izvor fotografije: )

Pročitajte više