Ispred trgovačkog centra u Manchesteru izboden 16-godišnjak

Screenshot: You Tube

ISPRED trgovačkog centra Arndale u Manchesteru danas popodne je izboden 16-godišnjak koji je potom odveden u bolnicu, javlja britanski Metro.

Ozlijeđeni tinejdžer pronađen je kako leži u ulici koja se nalazi odmah pokraj jednog od najposjećenijih trgovačkih centara u Manchesteru.

Još uvijek nitko nije uhićen

Još uvijek nitko nije uhićen, no policija vjeruje kako se radi o izoliranom napadu. Ipak, policajci su ostali na terenu.

Tinejdžer je prevezen u bolnicu s višestrukim ubodnim ranama, no nalazi se u stabilnom stanju. Snimke s terena prikazuju brojne policajce te liječnike kako nose tinejdžera u kola Hitne pomoći na nosilima.

Jedna svjedokinja izjavila je kako je idući prema kući na cesti vidjela mrlje krvi te kordon policajaca kako čuva prostor ispred trgovačkog centra.

Policija ispituje svjedoke

Policijski inspector mančesterske policije Jen Tattersall je izjavio: “Ovo je grozan incident u kojem je jedan tinejdžer završio u bolnici.” Dodao je i kako mu je jasno da će snažna policijska prisutnost u centru grada zabrinuti građane, no da nema razloga misliti kako ovo nije izolirani incident.

Tess Page, koja živi u blizini, rekla je za Manchester Evening News kako je vidjela policiju da ispituje svjedoka. 

Iz trgovačkog centra potvrdili da je došlo do ozbiljnog incidenta

Glasnogovornik trgovačkog centra Arndale potvrdio je da je došlo do ozbiljnog incidenta. Dodao je i kako je policijska istraga u tijeku te da ne mogu komentirati slučaj.

Pročitajte više