Istarski HDZ: Nećemo iznevjeriti građane

ČELNICI istarskog HDZ-a izrazili su danas uvjerenje kako neće iznevjeriti građane koji su im dali potporu tako da u novu godinu HDZ ulazi kao nova vlast.

Član Predsjedništva istarskog HDZ-a Milan Meden rekao je na današnjem druženju s novinarima u Pazinu kako će nova Vlada "stavljati ljude ispred politike".

"Smanjenjem ministarstava stvoreni su uvjeti za učinkovitiju državnu administraciju, a reforma porezne politike donijet će olakšice i stimulacije za razvoj gospodarstva", rekao je Meden. Dodao je da je jedan od ciljeva HDZ-a i stvaranje stabilne obitelji te boljih materijalnih uvjeta za umirovljenike.

Rekavši kako očekuje suradnju između Istre i Zagreba predsjednik istarskog HDZ-a Mario Glavaš ustvrdio je kako će HDZ sigurno nastaviti projekte koji su započeti i koji su dobri za razvoj.

Kandidat s HDZ-ove liste u osmoj izbornoj jedinici Darko Jergović pozvao je predstavnike IDS-a na "tolerantnost i dijalog" poručivši kako će se HDZ truditi da Istri donese puno više od onoga što je učinila dosadašnja koalicijska vlast.

Čelnici istarskog HDZ-a na današnjoj su konferenciji za novinare najavili da će premijer Ivo Sanader Novu godinu dočekati u Umagu gdje će se 31. prosinca susresti i s vodećim ljudima grada i istarskim županom Ivanom Jakovčićem.

Pročitajte više