Istraga: Britanka i Kanađanka koje su umrle u Kambodži predozirale se lijekovima

Foto: Google Maps

JUČER je održano saslušanje o smrti Natalie Seymour koja je iznenada umrla u studenome 2017. nakon dolaska u Kambodžu.

22-godišnja Britanka i njena suputnica Kanađanka nađene su mrtve prije dvije godine u kambodžanskom hostelu nakon što su kupile lijek protiv mučnine u lokalnoj ljekarni, piše The Mirror.

Nađene mrtve

Natalie Seymour i Abbey Gail Amisola (27) pozlilo je i dobile su proljev vrlo brzo nakon dolaska u hostel Monkey Republic u provinciji Kampot. Seymour je poslala poruku majci u Velikoj Britaniji te joj je rekla kako se ona i njezina prijateljica ne osjećaju dobro i da će otići po neki lijek.

Osoblje hostela pronašlo ih je mrtve nekoliko sati kasnije.

Slučajno se predozirale lijekovima

Kambodžanske vlasti pregledale su njihove telefone i ustanovile da je Natalie Seymour nekoliko sati prije smrti pretraživala uzroke povraćanja. Jedna pretraga je glasila "povraćam toliko da imam bolove u prsima", a druga "imam grčeve u trbuhu, ali se ne osjećam bolesno. Čudno je to što se događa". Navodno je bila zabrinuta jer je ono što je povraćala bilo žute i tamnozelene boje.

Natalie Seymour je umrla samo šest dana nakon dolaska u Kambodžu.

Kada su vlasti pregledale sobu u kojoj su boravile Natalie i Abbey, primijetile su pakiranja tableta. U svakom pakiranju nedostajalo je nekoliko tableta. Nakon inspekcije vlasti su utvrdile da su se djevojke slučajno predozirale lijekovima i da su umrle zbog zatajenja jetre.

Pročitajte više