Jadranku Kosor svi vraćaju u HDZ, a ona o tome nema pojma

Foto: FAH

IAKO mediji već najavljuju njezin povratak u visoku politiku i povratak u HDZ iz kojeg ju je Tomislav Karamarko dao izbaciti, Jadranka Kosor za Index tvrdi da o tome – pojma nema.

"Nitko iz moje bivše stranke nije me kontaktirao. To uključuje i ovu novu garnituru s predsjednikom Andrejom Plenkovićem. Za dvojicu kolega koju mediji spominju u kontekstu sa mnom, ne znam ništa, niti smo u kontaktu. Prgomet i Kujundžić su u drugačijem položaju jer su svojom voljom otišli iz HDZ-a i osnovali vlastite stranke, a ja sam otišla na vrlo ružan način. Ne, nitko iz HDZ-a ni u kakvoj prigodi nije sa mnom razgovarao o mom povratku u stranku", rekla je Indexu Jadranka Kosor.

Jadranka Kosor je izbačena iz HDZ-a 1. ožujka 2013. Odlukom stranačkog vijeća Visokoga časnog suda pod obrazloženjem da je "svojim javnim istupima dovela u pitanje HDZ-ova tijela i ustrojstvo".

Tada je na čelu HDZ-a bio Tomislav Karamarko kojem je upravo Kosor u rujnu 2011. primila u stranku i osobno mu uručila člansku iskaznicu. Na pitanje bi li se vratila u stranku da je zovu, Kosor nije željela detaljnije pričati jer da je to hipotetsko pitanje.




 

Pročitajte više