Jamcu Bandiću na naplatu došao dug Nenada Stazića

ZAGREBAČKOM gradonačelniku Milanu Bandiću prošli je mjesec došla obavijest od banke da saborski zastupnik Nenad Stazić ne podmiruje svoje kreditne obveze. Naime, upravo je Bandić jamac za stambeni kredit bivšem stranačkom kolegi koji ga nerijetko kritizira u javnosti, donosi Globus.

"Istina je da mi je Bandić jamac po stambenom kreditu te da mu je prošli mjesec stigla obavijest iz banke o dugovanju od nekih 25 eura", kazao je za Index SDP-ov Nenad Stazić dodajući kako je dug odmah podmirio. "Inače uredno otplaćujem rate kredita, no kako sam imao administrativnu zabranu na saborsku plaću za otplatu kredita, koji je u švicarskim francima, rata kredita narasla je zbog razlika u tečaju. Malo po malo stvorio se dug od nekih 25 eura o čemu je banka, ne znam zašto, prvo obavijestila jamca", objasnio nam je Stazić.

Saborski zastupnik SDP-a kredit sada plaća trajnim nalogom. "Ako sada dođe do tečajne razlike, onda će to banka sama riješiti i više neće dolaziti do ovakvih situacija", zaključio je Stazić koji je za Globus objasnio kako se radi o kreditu koji je podigao otprije desetak godina kada su njihovi odnosi bili malo drugačiji.

Pročitajte više