"Kad ćeš više crknuti": Dva 13-godišnja Nijemca satima mučili 83-godišnjakinju



NEZAMISLIVO brutalan zločin odvio se jučer u kasnim popodnevnim satima u malom dvosobnom stanu u Münchenu, u kojoj su dva 13-godišnjaka satima mučili 83-godišnju staricu. Starica je preživjela mučenja i trenutno se nalazi u bolnici.

Dva su dječaka popodne pozvonili na vrata Edeltraud B. jedan od dječaka njen je susjed, koji joj je često išao u kupovinu, izvještava njemački Bild. Ne zna se koji je razlog nasilja, ali dečki su upali u stan i počeli se brutalno iživljavati na nesretnoj starici.

Stravično mučenje

Tjerali su je da popije pola boce  Jägermeistera, udarajući joj pritom bocom u zube. Nakon toga su joj u oči prskali ljuti umak, urinirali po njoj i mazali ju kremom za brijanje. Tijekom mučenja su joj vikali "Kad ćeš više crknuti?".

Kasnije su je srušili na pod i udarali je nogama, a nakon toga jednostavno otišli iz stana i izmrcvarenu staricu ostavili da leži na podu.

Starica jedva preživjela mučenje

Tek oko 20 sati jedan od dječaka je majci svog prijatelja priznao što su učinili. Ona je odmah reagirala i pozvala hitnu pomoć, koja je staricu našla sklupčanu iza vrata, beživotnu. Na svu sreću, starica je nekim čudom preživjela napad.

Budući da se oba dječaka pred zakonom vode kao maloljetnici, niti jedan od njih nije zadržan u pritvoru. Jedan od dječaka odveden je na psihijatrijski odjel, a drugi je pušten kući. Oba dječaka okrivila su jedan drugoga za iniciranje napada.

Pretpostavlja se da je motiv financijske prirode. Starica je jednom od dječaka prestala davati novac za kupovinu nakon što ju je prije nekoliko mjeseci udario nogom u potkoljenicu.

Pročitajte više