Kod 24-godišnjeg Zagrepčanina pronašli više od 600 grama kokaina i pištolj

Ilustracija: MUP

ZAGREBAČKA policija prijavila je u petak 24-godišnjaka kod kojeg je pronađeno više od 600 grama kokaina, 1.2 kilograma punila za miješanje s kokainom, pištolj sa streljivom i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Policija sumnja da je 24-godišnjak radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina koji je miješao s punilima i prepakiravao u svojem stanu u Novom Zagrebu te u automobilu marke VW.

Pretragom njegova stana pronađeno je 152 grama kokaina pakiranog u 33 plastična omota, 1.2 kilograma punila i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge, dok je u njegovom automobilu pronađeno još 465 grama kokaina pakiranog u dva plastična omota, pištolj s pripadajućim spremnikom s 13 komada streljiva te 70 komada raznog pištoljskog streljiva.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 24-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu. Protiv osumnjičenog će biti podnesen i optužni prijedlog zbog ilegalnog posjedovanja pištolja i streljiva.

Pročitajte više