križevci- TOMČIĆ: BIPOLARIZACIJi HRVATSKE pridonijeli i europski političari

Na završnom predizbornom skupu HSSa u Križevcima predsjednik stranke i prvi na listi Zlatko Tomčić ocijenio je da je sve izraženija bipolarizacija Hrvatske čemu su, po njemu, svojim izjavama i potporama pojedinim strankama pridonijeli i neki europski političari.

HSS poručuje da ne želi dvije Hrvatske. Hoćemo jednu Hrvatsku, bogatiju, s razvijenijim gospodarstvom, s više radnih mjesta, većim standardom, bez rasprodaje nacionalnih vrijednosti, što nudimo integralnim konceptom nacionalne ekonomije, izjavio je Tomčić .

Po njemu, u kampanji je bilo previše objeda, mržnje i podjela, a najmanje se govorilo o tome kako ostvariti opći boljitak i izvući zemlju iz sadašnje situacije.

HSS na ovim izborima nudi novi gospodarski program i viziju budućnosti. U programu HSS-a hrvatsko tržište postaje jedinstveno kako bi se moglo uspješnije natjecati na međunarodnom tržištu kapitala, ocijenio je Tomčić.

Na skupu na glavnom trgu u Križevcima pred oko 3000 ljudi predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić, prilikom predstavljanja kandidata u 2. izbornoj jedinici, najavio je da će HSS ući u postizbornu koaliciju s onim strankama koje prihvate HSS-ov koncept unaprjeđenja gospodarstva i privatizacije u sljedeća tri mjeseca, te ako nova vlada bude sastavljena od stručnjaka u svakom području. Kako je rekao, HSS-u nije najvažnija podjela fotelja, već opći napredak Hrvatske.

Spremni smo sa svima o tome razgovarati već u ponedjeljak kada će nas zvati, zaključio je Tomčić večeras iz Križevaca.

(Hina) on vkn

Pročitajte više