Ksenija Pajčin držala cijev pištolja dok je Kapisoda pucao u nju?

JOŠ UVIJEK se raspredaju motivi ubojstva srpske pjevačice Ksenije Pajčin. Srpski Press piše da je maneken Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin zbog njezina novog dečka. List navodi kako je Filip prije tragičnog događaja Kseniji slao prijeteće poruke. Prijateljica pokojne pjevačice,  voditeljica Olja Crnogorac, u čijoj se emisiji "Skandalozno" Ksenija posljednji put pojavila u javnosti, otkriva sadržaj poruka koje je maneken slao Kseniji.

"Dok smo sjedile i pile kavu na mobilni su joj stizale poruke od Filipa. Nakon što je danima pokušavala raskinuti vezu s njim, u prvoj poruci je pisalo: 'Volim te. Ne mogu živjeti bez tebe. Ubit ću se!' Bila sam šokirana kada sam vidjela poruku i rekla sam joj da mu napiše da upravo sjedi s novim dečkom, jer je to bio način da prekinu kontakt", kaže Crnogorac. Ksenija ju je poslušala.

"Reci mi tko je novi dečko. Doći ću i ubit ću ga!"

"On je vratio poruku u kojoj je pisalo: 'Reci mi tko je novi dečko. Doći ću i ubit ću ga! Slobodno mu pokaži ovu poruku'. Pokazala mi je sadržaj poruke i ja sam ostala nepomična. Takve stvari može napisati samo netko tko je bolestan. Filip je bio jako zaljubljen u nju, ali očigledno da je ta ljubav prešla u opsesiju", prisjeća se Crnogorac. U njenoj emisiji na televiziji Košava Pajčin je dala i posljednji intervju. Tada je inzistirala da pjeva pjesmu "Što će mi život bez tebe, dragi".

"Inzistirala je da bend svira tu pjesmu. Rekla je da je to njena biografska pjesma. Otpjevala ju je odlično i s puno emocija. Rekla mi je tu večer da ju je Filip dovezao na snimanje i nije pokazivala da ima ljubavnih problema, ali je generalno bila utučena. Bila je razočarana estradom i pričama da je trudna. Pitala me: 'Olja, zar sam toliko debela da svi pričaju o mojoj trudnoći?' i gledala je trbuh. Nije bila jaka onoliko koliko se činila da jest. Mislim da nije mogla napraviti granicu između privatnog i poslovnog pa su je vrijeđali novi novinski natpisi", prisjeća se Crnogorac.

Ksenija Pajčin držala cijev pištolja dok je Kapisoda pucao u nju?

Kako tvrdi srpski tabloid Alo prema neslužbenim informacijama iz policije istragom je otkriveno kako su čestice baruta pronađene osim na rukama Filipa Kapisode i na rukama pjevačice. To bi značilo da je ona rukama primila cijev pištolja koji joj je bio prislonjen uz glavu te pokušala spriječiti da puca u nju, piše Alo. Također, neslužbene informacije govore kako na tijelu Ksenije Pajčin nisu otkrivene nikakve ozljede pa sve dosadašnje informacije u medijima o tome kako je Kapisoda tukao pjevačicu padaju u vodu. Obdukcijom je utvrđeno i kako niti Kapisoda niti Pajčin nisu bili pod utjecajem alkohola ili droga.

Prošlog vikenda sahranjeni su Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin. Obitelj manekena oprostila se od njega u petak u rodnom Cetinju, dok je pjevačica sahranjena u subotu u Beogradu. Motiv ovog ubojstva i samoubojstva i dalje je obavijen velom tajne.

Pročitajte više