Kuća Valamar za sezonce: Hotelske sobe, Wi-Fi, vrt s roštiljem, fitness i PlayStation

Foto: Valamar

VALAMAR RIVIERA ove godine otvara svoj četvrti hotel za zaposlenike pa će Kuća Valamar od ove sezone biti dostupna na dvije lokacije u Poreču te u Krku i Rapcu. Konceptom smještaja za zaposlenike pod nazivom Kuća Valamar najveća turistička kompanija ponovo je postavila nove standarde u Hrvatskoj.
 
Sezonci su u hotelima za zaposlenike smješteni uglavnom u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom i toaletom, novim i udobnim namještajem, televizorom i hladnjakom. Kuhinja i blagovaonica potpuno su opremljene nezaobilaznim štednjakom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnim pećnicama i ostalom opremom. Radnicima je na raspolaganju i praonica rublja opremljena strojevima za pranje, sušenje i peglanje rublja. U Kući je zajednička prostorija za odmor s velikim televizorom i DVD uređajem. Tu su i konzola PlayStation, društvene igre te besplatan internet, a sve uz udobne sofe i fotelje. Koncept Kuće Valamar predviđa i vrt s drvenim klupama i roštiljem, kao i vanjske fitness sprave te niz drugih dodatnih sadržaja.

Valamar Riviera kontinuirano podiže standarde kvalitete smještaja sezonaca s ciljem osiguravanja najboljih uvjeta smještaja u svim destinacijama. U protekle dvije godine Valamar je uložio više od 60 milijuna kuna samo u smještaj za sezonce, u koji nastavlja investirati u svim destinacijama gdje kompanija posluje. Kuća Valamar predstavlja koncept osiguranja kvalitetnog smještaja i prehrane sezonskih radnika na teret poslodavca tijekom njihova boravka u destinaciji u kojoj rade.
 
Posljednjom odlukom o povećanju minimalnih neto primanja od 1. travnja Valamar jamči svim radnicima minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna. I tim je potezom Valamar potvrdio status najpoželjnijeg poslodavca u turizmu. Potvrđuje to i činjenica da mu se sezonci stalno vraćaju, a sezonski posao samo je prvi korak u razvoju uspješne karijere u turizmu. Kompanija ima brojne programe za cjelogodišnje i sezonske zaposlenike, što uključuje konkurentnu politiku plaća i ostalih naknada zaposlenicima, poboljšanje svih uvjeta rada, specijalizirane programe obrazovanja te individualni pristup razvoju karijera.

Ove će godine više od 6600 zaposlenika raditi u 30 hotela i 15 kampova od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Valamar otvara više od 600 novih radnih mjesta. Najveća turistička kompanija upravo zapošljava sezonce pa se svi koji su zainteresirani za najbolji sezonski posao u turizmu ove godine mogu prijaviti na dobarposaouvalamaru.com.








 

Pročitajte više