Kukuriku koalicija u Sisku: Mi radimo za opće dobro, a ne za crne fondove

KUKURIKU koalicija je danas u "najjačem sastavu" nastupila u Sisku, a prva na listi za 6. izbornu jedinicu Marina Lovrić Merzel je kazala da oni "rade za opće dobro, a ne za crne fondove".

"Mi želimo, hoćemo i moramo zajedno raditi za opće dobro. I to je ono što razlikuje nas od njih, koji rade samo za sebe, za crne fondove, za crne torbe, na štetu Hrvatske", kazala je Lovrić Merzel na skupu na kojem su predstavljeni svi kandidati Kukuriku koalicije iz te izborne jedinice.

"Hrvatska posljednjih osam godina u 'slobodnom padu'"


Predsjednik SDP-a i premijerski kandidat Zoran Milanović je kazao da nije svejedno tko će biti na vlasti i Hrvatsku izvući iz krize te da se u kampanji oprezno odnose prema obećanjima. "Ne zato jer se bojimo, jer ovo nije vrijeme za one koji se boje, nego zato što znamo da nas čekaju teška vremena i u tim vremenima želimo biti zajedno s građanima", kazao je Milanović i dodao da je dosta izgovora i da Hrvatska mora preuzeti odgovornost za svoju sudbinu.

Predsjednik HNS-a je kazao da je Hrvatska u posljednjih osam godina "u slobodnom padu" te da ljudima treba dati šansu da rade i zarade za sebe i svoju obitelj. Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić je poručio da Hrvatskoj trebaju promjene. U Sisku je bio i predsjednik HSU-a Silvano Hrelja koji je kazao da njegova stranka izabrala ovu koaliciju kako bi bolje mogla štititi interese umirovljenika.

Pročitajte više