Laburisti: HDZ i MOST mrcvare Hrvatsku, s njima smo dobili trajnu nestabilnost

Foto: Laburisti
 
PREDSJEDNIK Laburista David Bregovac prozvao je HDZ i MOST za trajnu političku nestabilnost te pozvao predsjednike Vlade i Sabora, Andreja Plenkovića i Božu Petrova na trenutne ostavke na sve dužnosti.
 
"Od 28. prosinca 2015. godine, od kada traje politička nestabilnost, Hrvatska je talac koalicijskih odnosa Mosta i HDZ-a. Kriza svake vlade unosi nestabilnost u politički sustav koji se uvijek i svugdje prelijeva i u društvo u cjelini, i svugdje i uvijek donosi nove podjele. Čini se kako ni Božo Petrov ni Andrej Plenković toga nisu svjesni", kaže Bregovac i dodaje kako je današnje glasanje na sjednici Vlade samo povod smjeni trojice ministara "dok su uzroci puno, puno dublji i nemaju veze ni s etikom, ni moralom, niti pak s principijelnošću". 
 
"Svjesni smo da predsjednik Vlade Plenković može pokušati izvršiti rekonstrukciju vlasti s Mostom ili sastaviti novu većinu bez Mosta, ali minimum pristojnosti i od Petrova i od njega bile bi ostavke. Sve ostalo je besramno mrcvarenje Hrvatske", istaknuo je Bregovac.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.