Leovac: Mi smo svoje mirovine zaradili časnije nego Kosor svoj stan



"SIGURNI smo da smo svoje mirovine zaradili časnije nego premijerka Jadranka Kosor svoju plaću ili stan", oštro je Kosorici odgovorio Mladen Leovac. Upravo je ovaj vukovarski i vinkovački branitelj autor izjave sa skupa u Grubišnom Polju da je Kosor braniteljima od majke postala maćeha, a na što je ona reagirala tvrdnjom da im "nije bila maćeha kad im je osigurala dobre mirovine".

"Mi iza svojih djela i riječi stojimo", napisao je Leovac u priopćenju za javnost i zamolio premijerku da javno objavi koga je to nagradila mirovinom. Poručio je da je Braniteljska akcija, koju predvodi, nastala upravo kao revolt prema "podobnim sekretarima" raznih udruga, ali i zbog neaktivnosti političkih stranaka kad treba zaštititi branitelje i građane Hrvatske.

U Braniteljskoj akciji za politiku nema mjesta, tvrdi Leovac, iako ističe da svaki branitelj koji je član Akcije ima pravo na vlastiti politički stav. "U Braniteljskoj akciji nema dužnosnika, svi imaju svoje ime i prezime, bez zvanja i čina", kaže Leovac koji tvrdi da Akcija ostaje na usluzi samo hrvatskom narodu, te poziva svih da "Hrvatsku kao najveću vrijednost" stave iznad stranačkih i osobnih interesa.

Pročitajte više