Londončani se neredima oprostili od konzumiranja alkohola u javnom prijevozu

ZABAVA organizirana putem interneta od koje su se Londončani trebali oprostiti od konzumiranja alkohola u podzemnoj željeznici, završila je pijanim neredima.

Mnoštvo ljudi okupilo se na stanicama podzemne željeznice u Londonu kako bi proslavilo zabranu konzumiranja alkohola, što je uzbunilo policiju koja je izašla na teren.

Nije dugo prošlo prije nego li se mnoštvo počelo tući i povraćati. Sedmero djelatnika podzemnih željeznica i dvojica policajaca su napadnuta, dok je šest podzemnih stanica moralo biti zatvoreno te nekoliko vlakova povučeno iz prometa, nakon što ih je pijano mnoštvo počelo razbijati. Uhićeno je 17 osoba.

"Kad sam se ukrcao na vlak, bilo je gore nego u najvećoj špici i svakom novom stanicom ukrcavalo se još više pijanih ljudi. Ubrzo nakon toga izbila je tučnjava te sam jedva pobjegao u drugi vagon", rekao je 48-godišnji fotograf Desmond Fitzgerald.

Gradonačelnik Londona, Boris Johnson, zabranio je konzumiranje alkohola u podzemnoj željeznici kako bi prijevoz tim sredstvom bio sigurniji i ugodniji.

B.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više