Mamić: Đapić je bio Dinamov gost

DINAMOVOG izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića poprilično su isprovocirali napisi o navodnom sukobu interesa osječkog gradonačelnika Ante Đapića, koji je s Modrima putovao za London, na uzvratni susret 3. pretkola Lige prvaka.

"Moram reagirati na takve napise, jer svi će reći Mamić je Đapiću platio put. E, pa Zdravko Mamić nije Đapiću platio put, već je Đapić kao dopredsjednik NK Osijeka, s kojim mi gajimo sportske i prijateljske odnosem, putovao kao naš gost. To je ono što vam mogu reći iskreno, od srca. Đapić kako dopredsjednik kluba Osijek ne može biti u sukobu interesa, on je bio naš gost." - kazao je Mamić.

"Dinamo na svaki svoj put vodi najmanje 50 navijača i prijatelja kluba. Pa kako bi to bilo da se u avionu vozi naš klub od 40-ak ljudi, a da su sva ostale mjesta prazna? Dinamo je u Londonu gledao i hrvatski veleposlanik sa svojim sinom, u Španjolskoj, Turskoj, Švicarskoj, svugdje su nas gledali veleposlanici Hrvatske. Zar da ljudima kažem da mi plate kartu? Znači, kad dođu u hotel kod nas na večeru, onda je to sukob interesa?" - upitao se Dinamov izvršni dopredsjednik.

Tekst i foto: D.R.

Pročitajte više