Manijak u Njemačkoj ubio Hrvaticu, a Njemicu izbo nožem i silovao

NEPOZNATI manijak prošle srijede u njemačkom gradu Hagnau, 55 kilometara od Singneta, nožem je izbo i ubio vozačicu taksija Žanu O. Ona navodno nije bila prva žrtva okrutnog ubojice, a prema informacijama Večernjeg lista radi se o Hrvatici.

Dan ranije isti je muškarac napao vozačicu taksija Heidi F. koju je teško ozlijedio. Vrat joj je prerezan nožem pa ne može govoriti. Policija od nje nije uspjela dobiti nikakve konkretnije podatke o napadaču.

44-godišnjakinja je svog napadača, koji je njemački govorio s istočnoeuropskim naglaskom, pokupila na željezničkoj postaji Singenu. Nakon toga joj se gubi svaki trag. Pozvana je policija, koja je njezino tijelo pronašla oko tri sata ujutro. Osim što je izbodena nožem, vozačica je silovana. Liječnici se i dalje bore za njen život.

Policijske vlasti u Konstanzu raspisale su nagradu od 10.000 eura za svaku korisnu informaciju koja bi pomogla pri hvatanju brutalnog ubojice. U akciju su uključene sve policijske snage, a stanovništvu je preporučen oprez, posebno prilikom primanja nepoznatih osoba ili autostopera u osobno vozilo.

Pročitajte više