Matić šatorašima posvetio vulgaran video: Onima koji su mi prijetili posvećujem "Savu iz Kikinde"

Foto: Index

PREDRAG MATIĆ danas je ujutro Ministarstvo branitelja predao u ruke svog nasljednika Mije Crnoje.

> Šatoraši Matiću ostavili fotelju i poruku, evo što su mu poručili


> Šatoraši izljubili Crnoju, Matića ispratili zvižducima: "Zbogom branitelji, izmanipulirani ste"


"Ovo je ključ kojeg sam imao samo ja. Otključava mjesto gdje su ljudi mogli ubacivati svoje primjedbe. Tu su moji suradnici. Rad s braniteljima nije bas kao rad u turizmu. Nadam se da nećete prolaziti kroz probleme kao što sam ja. Proveli smo sve ucrtane projekte.

Lanjski proračun, mi smo bili jedini kojem je proračun povećan. Ja sam vam dužan dati samo izjavu o fiskalnoj odgovornosti, koja potvrđuje da sam radio transparentno. Jako sam ponosan na svoje suradnike. Za razliku od drugih kolega, na mom stolu nikad nije bilo banana, naranči. Živjeli smo skromno, imao sam skroman ured", kazao je Predrag Matić Crnoji.

"Kada sam došao u Ministarstvo nisam našao kosture u ormaru. Ovo ministarstvo tri godine zaobilazi državna revizija, jer nikada ništa pogrešno nismo napravili.

Siguran sam da ćete se snaći i nastaviti raditi za dobrobit branitelja. Taj posao nije lak ni jednostavan. U šatoru lijepo zvuči prijateljstvo je iznad zakona, no ovdje u ministarstvu nije ništa iznad zakona. Vjerujem da ćete i vi nastaviti tako", rekao je Matić, a Crnoja mu se zahvalio.

"Danas ću na svoju odgovornost prekinuti policijsku zaštitu. Dečki koji su 15 mjeseci uz mene i čuvali me od ovih koji su danas zapovjednici. Tri puta zbogom braniteljima. Većina ih i dalje sanja Hrvatsku koju još žele. Zbogom branitelji, izmanipulirani ste. To nije posljednji put. I treće zbogom onima koji nisu odoljeli da me vrijeđaju. Upućivali prijetnje meni i obitelji, i njima zbogom. Ima i onaj nastavak iz klipa "Savo iz Kikinde". Za ostatak kliknite na YouTube", pozdravio se Matić.

Riječ je o seriji videoklipova u kojima građanin Savo Savanović kritizira lokalnu vlast u srpskom gradu Kikindi, upotrebljavajući pritom vulgaran jezik.

Pročitajte više