Menadžeri iz PUMA-e na Algebri

PREDAVAČI Učilišta Algebra će u sklopu specijaliziranih seminara usklađenih s zahtjevima modernog, promjenjivog tržišta educirati polaznike HUP-ovog Programa usavršavanja menadžera (PUMA).

Radi se o jednodnevnim predavanjima i radionicama, na kojima će polaznici prolaziti specijalizirane teme iz područja: Business Inteligence-a, Data Mining-a, Operations Research-a te Project management-a. Na kraju svakog seminara polaznici dobivaju uvjerenje o sudjelovanju na seminaru.

Seminari su namijenjeni svima koji žele steći znanje iz područja potpore odlučivanju posebno analitičarima i menadžerima, a baziraju se na poslovnim informacijskim sustavima koji pružanju potporu kvalitetnom poslovnom odlučivanju što u konačnici rezultira većim profitom. Projektni menadžment omogućuje izvršnom menadžmentu i svakoj organizacijskoj jedinici efikasnu orijentaciju na izvršavanje projekata koji su u suglasju sa strateškim ciljevima tvrtke.

Nastavna materija obuhvaća definiranje projekata, njegove faze, okruženje, alate, tehnike, izvještavanje, uloge u projektu, upravljanje promjenama i rizicima, te financijsko planiranje. Naglasak oba programa je na praktičnosti edukacijskih sadržaja, čija će neposredna primjena rezultirati sinergijskim efektima neophodnim za uspješniji razvoj konkurentnih prednosti na tržištu.

"Prioritet ovog programa usavršavanja menadžera, namijenjenog visokom menadžmentu, srednjem poslovodstvu i poduzetnicima je omogućiti im što bolje uvjete za uključenje u međunarodno tržišno natjecanje, jer nove ekonomije traže obrazovane i prilagodljive menadžere i poduzetnike koji su spremni kontinuirano se educirati i razvijati svoje sposobnosti." -izjavila je Petra Ovčarić, voditeljica PUMA-e.

Program usavršavanja menadžera Hrvatske udruge poslodavaca (PUMA) održava se od 1996. godine. Utemeljen je na svjetskoj praksi i predavačima sa svjetskim iskustvom, a istovremeno se pridržava međunarodno provjerene formule Misli globalno, djeluj lokalno, tj. program je u potpunosti primijenjen trendovima, uvjetima i posebnostima poslovanja u Hrvatskoj.

 

Pročitajte više