MIlanović: Kajin je dobar jer ne radi iza leđa! Kajin: IDS neće biti HSS!

"PELJEŠKI most je sasvim druga priča. S kolegama iz BiH razgovarat ćemo o prometnom koridoru od sjevernog prema južnom dijelu Dubrovačke županije", rekao je danas premijer Zoran Milanović govoreći o planovima Vlade za sljedeću godinu. Kako je naglasio primarni je interes povezivanje Dubrovnika sa sjevernim dijelom županije i ostatkom Hrvatske.

Milanović o Kajinu

Zoran Milanović posebno je komentirao jučerašnje kritike IDS-ovca Damira Kajina.

"Kod kolege Kajina je dobro što nikada ništa ne radi iza leđa", rekao je Milanović time podsjetivši na ne tako davnu izjavu premijerke Kosor koja je za koalicijskog partnera Josipa Friščića iz HSS-a rekla da je dobar jer ne zabija "beštek u leđa.

Zanimljivo je kako je Kajin nedugo nakon te izjave reagirao na sebi svojstven način.

Kajin o Milanoviću

"IDS u ovoj Vladi neće biti ono što je HSS bio u proteklom mandatu, rekao je Kajin.

Milanović je danas pak pred novinarima rekao i kako je problematika porezne reforme puno kompleksnija, od kritike Kajina.

"Nismo rekli zadnju riječ oko PDV-a, a osim povećanja opće stope najavljene su i neke smanjene stope, koje idu na ruku upravo regiji odakle je Kajin", rekao je danas Milanović. Također, govoreći o sljedećoj godini naglasio je kako Vlada neće dopustiti da INA postane ogranak MOL-a ili "branch".

Pročitajte više