Milanović: Kosor je Sanaderova posluga

PREDSJEDNIK SDP-a Zoran Milanović žestoko se obrušio na aktualnu premijerku te ju je nazvao tek poslugom njezina prethodnika.

"Ne bih želio nikoga uvrijediti, ali to je činjenica. Posao radi s velikim teretom na leđima, stranka joj se raspada, frakcije ratuju, a sve afere koje su se godinama čuvale najednom izlaze na površinu", rekao je u vijestima RTL-a Zoran Milanović te dodao kako to znači da su HDZ-ovci u javnosti počeli pričati.

Milanović tvrdi kako njegova stranka ne može biti talac jednoga čovjeka, pa makar se on zvao i Milan Bandić te je podržao stranačkog kandidata za predsjednika. "Ivo Josipović će dobiti izbore, u to vjerujem punom snagom i dušom", kazao je Milanović te dodao kako Josipović svojim profilom odskače od ostalih kandidata.

Milanović je čestitao premijeru Slovenije Borutu Pahoru jer je uspio "obrlatiti" Hrvate. Primijetio je kako slovenski premijer danima govori suprotno od onoga što hrvatskoj javnosti kazuje premijerka Jadranka Kosor. Na kraju je zaključio kako ispada da hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova radi u službi slovenskog premijera.

Pročitajte više