Milinović nam je objasnio kako je sam sebi smislio slogan "odličan (4)", spomenuo je i Blanku

Foto: Facebook

DARKO MILINOVIĆ bio je iznimno nesretan mjestom na listi u 9. izbornoj jedinici koje mu je namijenio predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. Prijetio je da se neće ni kandidirati ne izmijeni li se lista na što je novi predsjednik stranke samo odmahnuo rukom uvjeren da se Milinović kao pravi stranački vojnik ipak neće povući. I bi tako.

Darko Milinović sam je smislio slogan i iskoristio četvrto mjesto na listi i samom sebi dodijelio ocjenu odličan.

Sam je sve smislio 

"Slogan "odličan (4)" sam sam smislio. Ne trebaju meni PR stručnjaci imam dovoljno iskustva u kampanjama. Ne trebaju mi, ali mnogi stručnjaci su mi čestitali na njemu. Uzeo sam riječ odličan onako kao se koristi u narodu. Kakva je Blanka bila na Olimpijadi? Odlična, a osvojila je treće mjesto", rekao je Milinović za Index.

Podsjeća da je iz Like

U nastavku kampanje Milinović namjerava nastaviti s malo modificiranim sloganom - namjerava se biračima predstaviti kao "odLičan (4)" kao da nekoga treba podsjećati odakle je. Milinović je za Index pojasnio i da nije bio toliko nezadovoljan četvrtim mjestom na listi koliko nekim predloženim kandidatima. "U 9. jedinici je potpuno svejedno na kojem si mjestu. Svi od prvog do osmog sigurno ulaze, a za ostale se treba potruditi", rekao je Milinović.

Pročitajte više