MojPosao – već 3 godine vaš navigator kroz tržište rada!

S 3 GODINE on-line MojPosao već ulazi u internetsku zrelost. Od 18.10.2000. kad se prvi put pojavio na Internetu, MojPosao (www.Moj-Posao.net) stalnim rastom i širenjem ponude postao je mjesto na kojem se događa hrvatsko tržište rada i potpuno promijenio krajolik tržišta zapošljavanja.

Na MojPosao je tokom tri godine oglašeno oko 25.000 slobodnih radnih mjesta, te se procjenjuje da je na ovaj način zaposleno 10.000-12.000 ljudi.

Radnim danom MojPosao posjeti 8.000-10.000 dnevno jedinstvenih posjetitelja i mjesečno se prikaže oko 2,5 milijuna stranica. Prema nezavisnim statistikama MojPosao je među najvećim hrvatskih siteovima te jedan od 10 najvećih job siteova u neengleskom govornom području (www.topjobsites.com). Odnedavno dostupan i na engleskom jeziku, postao je prirodan izbor mnogih stranih poslodavaca.

Kao besplatan medij za poslodavce, postao je glavni resurs za regrutiranje kvalitetnih kadrova u konkurentnom dijelu hrvatskog gospodarstva.

Danas MojPosao ima preko 3.500 registriranih poslodavaca - korisnika, među kojima su skoro sve vodeće hrvatske tvrtke i institucije, ali i glavnina dinamičnih malih i srednjih tvrtki. Veliki broj njih koristi MojPosao kao sveobuhvatno rješenje za svoje regrutacijske potrebe. Tjedno se na MojPosao istakne 200-300 originalnih oglasa (tj. ne prepisanih iz drugih medija) za radna mjesta, po čemu je MojPosao i dalje uvjerljivo najznačajniji job site u Hrvatskoj.

Posloprimcima pak, osim mnogih radnih mjesta, MojPosao već dugo nudi besplatnu pravnu podršku u procesu zapošljavanja i na radnom mjestu, savjete za pozicioniranje na tržištu rada, pregled edukacije i stručnog usavršavanja, ...
 
Za svoj doprinos zapošljavanju, MojPosao je 2002. godine nagrađen Premijerovom web nagradom. Uz to dobitnik je i svih ostalih najvažnijih internetskih nagrada u RH: Najbolji site po izboru čitalaca u Vidi Top 100 2002, Bug Top 50 2001, ...

Pročitajte više