Muškarac u Rijeci optužen da je mlatio trudnu nevjenčanu suprugu

Nije fotografija događaja iz članka Ilustracija: Pixsell/Davor Javorovic

PROTIV 32-godišnjeg muškarca iz Rijeke podignuta je optužnica zbog nasilja u obitelji, nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnje.

Kako se navodi u priopćenju riječkog Općinskog državnog odvjetništva, okrivljeniku se stavlja na teret da je sredinom kolovoza 2021. godine u Crikvenici prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na svoju trudnu izvanbračnu suprugu.

Optužnicom ga se tereti da je početkom rujna 2021. godine ponovio verbalno i fizičko nasilje tako da ju je udarao rukama i nogama po tijelu, istovremeno joj uputivši prijeteće riječi koje su kod nje izazvale osjećaj straha za njezin život. Oštećenica je tijekom opisanog okrivljenikovog postupanja zadobila lake tjelesne ozljede, stoji u priopćenju.

Nasilje prema trudnoj izvanbračnoj supruzi nije jedino za što ODO tereti muškarca iz Rijeke.

Muškarca u Crikvenici udario šakom, a onda i čašom

Okrivljenika se tereti i da je početkom kolovoza u Crikvenici, s ciljem da teško tjelesno ozljedi oštećenika, udario ga šakom, a potom i staklenom čašom, u predio glave, pri čemu je oštećenik zadobio teške tjelesne ozljede.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, stoji u priopćenju ODO-a.

Pročitajte više