Na proslavi u Kninu Ivić Pašalić s 30-ak kolega: "Dolje Balkan, EU i NATO"

IZVOĐENJEM budnice danas je u Kninu točno u podne počelo obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Zanimljivo je da se na podizanju zastave pojavio i Ivić Pašalić.

On je na kninsku tvrđavu došao u pratnji 30-ak članova koordinacija stranaka Jedino Hrvatska, a svi su bili odjeveni u bijele macije s natpisima Jedino Hrvatska, te Dolje Balkan, EU i NATO.

Na kninskom gradskom groblju Mesić, Šeks i Sanader, uz pratnju brojnih ministara, saborskih zastupnika, izaslanstva Oružanih snaga RH, Ravnateljstva policije, braniteljskih udruga i drugih zapalili su svijeće i položili vijence.

Po prvi put je ove godine u Kninu održan i mimohod hrvatskih branitelja, u kojemu je sudjelovalo više od 1300 branitelja odjevenih u majice s natpisom Oluja 1995 - 2007.

Poslijepodne će se na kninskom stadionu održati smorta folklora, a večeras će se na kninskom glavnom trgu održati koncert kojega je organizirala HRT, a na kojemu će nastupiti Miroslav Škoro i Ivan Mikulić.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti obilježit će se i u Čavoglavama gdje će nastupiti Thompson, Mate Bulić, Dražen Zečić i Mladen Grdović. 

Pročitajte više