Na Trgu Bana Jelačića žena se ubila skočivši sa sedmog kata kroz prozor

ZAGREBAČKA policija izvijestila je o slučaju samoubojstva ženske osobe koja se ubila skočivši kroz prozor na sedmom katu zgrade na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu.

Žena je nešto prije 13 sati pala u dvorište zgrade, a ekipa Hitne medicinske pomoći koja je na mjesto događaja došla za nekoliko minuta, mogla je samo konstatirati njenu smrt.

Prema prvim informacijama, 48-godišnja A.V. nije bila stanarka zgrade, već se popela na sedmi kat i skočila kroz prozor u hodniku. Policiju je o samoubojstvu izvijestila A.Lj. iz Udruge za školovanje pasa vodiča koja je u trenutku događaja s kolegicama bila u uredu na drugom katu zgrade i čula udarac.

Kraj njenog su tijela policajci navodno pronašli tablete i sliku koja prikazuje dječaka. S obzirom da je istraga u tijeku, nije otkriveno kakvu je vrstu lijekova žena nosila sa sobom.

U zgradi na Trgu bana Jelačića inače ima i nekoliko poznatih stanara; u njoj žive Ćiro Blažević i Iva Majoli, no poznati sportaši u trenutku događaja nisu bili kod kuće i nemaju komentara.

I.K.
Foto: L.T.

Pročitajte više