Nitko ne zna zašto: Pet minuta prije polijetanja otkazan izravni let iz Chicaga za Zagreb

SAMO pet minuta prije planiranog polijetanja zrakoplova Swiftaira, iz operativnog centra ovog prijevoznika uprava Zračne luke Zagreb dobila je informaciju da je za danas najavljen izravni let iz Chicaga za Zagreb otkazan, priopćeno je iz Zračne luke Zagreb.

Budući da je Zračna luka Zagreb u petak dobila konačnu potvrdu prijevoznika o početku operacije, broj članova posade, broj putnika i kompanijskih dužnosnika na letu, te plan leta koji u ovom trenutku još uvijek nije otkazan, pravi razlog otkaza današnjeg leta nije nam poznat.

"Temeljem svih navedenih informacija relevantnih za početak letenja, Zračna luka Zagreb obavila je sve uobičajene pripreme za prihvat zrakoplova, te u skladu sa svojim saznanjima medijski i najavila početak interkontinentalnog leta iz Sjedinjenih Američkih Država", ističu.

O razlozima današnje odgode Uprava Zračne luke Zagreb zatražila je službene informacije od naručitelja, prijevoznika i nadležnih institucija. Nakon primitka službenih informacija Zračna luka Zagreb izvijestit će javnost.

Pročitajte više