Odvjetnik Piruške Canjuge: Ministar Marić bit će naš krunski svjedok

Foto:  Hina, Index

ODVJETNIK Piruške Canjuge, bivše članice uprave Agrokora, potvrdio je da će kao svjedoka obrane zvati aktualnog ministra Zdravka Marića.

>> Puštanje Todorićevih ljudi je uvod u pravosudnu farsu za naivce


>> Sad je sasvim jasno: Ivica Todorić je bjegunac


Anto Nobilo to je potvrdio u razgovoru za Index, kazavši kako se na taj potez odlučio kad je na TV-u vidio izjavu ministra Zdravka Marića.

"Njegova izjava na TV-u je nešto što se apsolutno uklapa u našu obranu. Da parafraziram, on je rekao da je imao povjerenja u financijske organe Agrokora kad su predočavali godišnja financijska izvješća i da stvari u velikim organizacijama funkcioniraju na taj način. Ako je to tako, a ja mislim da jest, dakle da čak i ministar Marić koji je financijski stručnjak, nije znao da su financijska izvješća lažirana, onda je po toj logici i moja klijentica Piruška Canjuga, koja nije financijske struke, nije znala da su izvješća frizirana", rekao je Nobilo u razgovoru za Index i dodao kako će Marić biti "vrlo važan" svjedok obrane.

"Ministar Marić bit će vrlo važan svjedok obrane, kolokvijalno se to kaže krunski svjedok, jer nam može opisati način funkcioniranja u tako velikoj tvrtki kao što je Agrokor, odnosno taj princip povjerenja u financijska izvješća", rekao je Nobilo u razgovoru za Index.

Pročitajte više