Noćna mora na odmoru: Brazilac silovao 15-godišnjakinju u kabini floridskog kruzera

ZAJEDNIČKO obiteljsko krstarenje na Karibima pretvorilo se u noćnu moru kada je 15-godišnjakinja namamljena u brodsku kabinu i silovana, javlja NY Daily News.

Osumnjičenici za zločin počinjen nad maloljetnicom iz Iowe su 20-godišnji Luiz Scavone iz Sao Paola u Brazilu i neimenovani 15-godišnjak, koje je floridska policija uhitila u Port Evergladesu kada se kruzer Royal Caribbean Allure of the Seas vratio s desetodnevne plovidbe, koja je počela na Božić.

Nedaće 15-godišnje djevojke počele su posljednju noć krstarenja, nakon što je u Fuelu, brodskom diskoklubu za tinejdžere upoznala svog vršnjaka. On ju je pozvao na zabavu i odveo ju do svoje kabine u kojoj je čekao Luiz. Prema zapisu u uhidbenom izvještaju, obojica su spriječila tinejdžerku da pobjegne i silovali ju.

Scavone je optužen za razvratan čin, dok je maloljetnik optužen za razvratno zlostavljanje i nalazi se u pritvoru u Centru za maloljetnike u okrugu Broward.

Optuženi 20-godišnjak nema prijašnju kriminalnu prošlost i pritvoru je bez određene jamčevine zbog straha da će pobjeći u Brazil koji ne dozvoljava izručenje. U slučaju da mu se odobri puštanje uz jamčevinu, morat će nositi napravu za praćenje na gležnju i predati putovnicu američkim vlastima. Saslušanje o jamčevini održat će se sljedeći tjedan.

Pročitajte više