Obavljena primopredaja dužnosti u ministarstvima pravosuđa i obrane

U MINISTARSTVU pravosuđa obavljena je primopredaja dužnosti između dosadašnje ministrice pravosuđa, uprave i lokalne samouprave Ingrid AntičevićMarinović i nove ministrice pravosuđa Vesne ŠkareOžbolt, priopćilo je večeras Ministarstvo pravosuđa.

Održan je zajednički kolegij na kojem je nova ministrica izviješćena o aktualnostima i potrebama Ministarstva. Naglašeno je da su započete ozbiljne reforme i da ih treba nastaviti, osiguravajući potreban novac u državnom proračunu za 2004. Time bi se u bitnim dijelovima mogli završiti započeti projekti, stoji u priopćenju.

I primopredaja dužnosti između dosadašnje ministrice obrane Željke Antunović i novog ministra Berislava Rončevića obavljena je danas popodne, priopćilo je Ministarstvo obrane.

Primopredaji su nazočili načelnik Glavnog stožera RH general zbora Josip Lucić te pomoćnici ministrice Jelena Grčić-Polić, Krunoslav Mazalin, Arsen Bauk i Josip Budimir.

Dosadašnja je ministrica novog ministra Rončevića upoznala sa svojim suradnicima i izvijestila o stanju u Ministarstvu obrane, poglavito o reformi MORH-a, ponudivši mu potporu u budućem radu.

Novi je ministar obrane izjavio kako će nastaviti reforme i približavanje članstvu u NATO-u i EU, stoji u priopćenju.

(Hina) pp ln

Pročitajte više