RAZVOJ DOGAĐAJA PRATITE NA INDEXU

Objavljeni detalji pucnjave u banci u Zagrebu, naoružani razbojnik satima bježi

Foto: Borna Filic/PIXSELL

U BANCI u Zagrebu danas oko 14 sati došlo je do pucnjave. 

Policija je izvijestila da su dvojica naoružanih razbojnika upala u poslovnicu Privredne banke na Črnomercu s namjerom da je opljačkaju. U tome ih je spriječio policajac.

Jedan razbojnik ranjen, drugi u bijegu

Kako je potvrdila policija, dvojica počinitelja izvršila su razbojništvo uz prijetnju vatrenim oružjem, nakon čega je na njih zapucao policajac. Jedan od dvojice razbojnika je ranjen, a potom i uhićen uporabom tjelesne sile te se nalazi pod nadzorom policije, dok je drugi u bijegu. U pljački je ozlijeđen i zaštitar.

Blokirano područje oko banke

U tijeku je policijska potraga za drugim razbojnikom, a policajci naoružani dugim cijevima blokirali su područje oko Super Konzuma na Črnomercu. U potrazi sudjeluju i helikopteri koji nadlijeću Črnomerec te policijski pas.

Pretpostavlja se da je razbojnik pobjegao u šumu iza trgovačkog centra. 

Policija objavila nove detalje

Policija je na mjestu događaja održala konferenciju za medije. Otkrili su kako iz banke ništa nije ukradeno te da je počinitelj koji je u bijegu naoružan.

"Policijski službenik pucao je u zrak i uz pomoć građana svladao jednog počinitelja.

U ovom događaju, s obzirom da je očevid u tijeku, ozlijeđene su tri osobe. Policajac, zaštitar i počinitelj. Počinitelj je pušten iz bolnice i lakše je ozlijeđen.

U tijeku je potraga za drugim počiniteljem", kazali su iz policije na presici na mjestu događaja.

Uskoro opširnije...

Pročitajte više