Ogromna tuga u Trebinju, pokopan mladi Marko. Poginuo je na dan svog vjenčanja

Foto: Facebook

JECAJI, tuga i bol prolamali su se danas poslijepodne ispred trebinjske gradske kapele, odakle je na posljednji počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati nakon vjenčanja poginuo u teškoj prometnoj nesreći dok je razvozio goste sa svadbe.

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i velik broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije te kolege iz Ministarstva financija Srbije, gdje je bio zaposlen, ispratili su nastradalog mladića na vječni počinak, javlja Blic.

"Ne mogu vjerovati da ispraćam kolegu. Prošlog tjedna smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga mi, njegove kolege, ali i njegova Marija, roditelji, brat, sestra, kumovi, prijatelji ispraćamo. Ovo je nevjerojatno, što život i sudbina učine čovjeku. Radovao se zajedničkom životu s Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku i nevjerici", rekao je za Srpskainfo Markov kolega iz Beograda.

Poginuo nakon vlastite svadbe

Podsjetimo, Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedjelje u naselju Mokri dolovi dok je razvozio prijatelje sa svadbe.

Nesretni mladić je automobilom Alfa romeo izletio s ceste i udario u stijenu, a u nesreći su dvije osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Svadba koja je tragično okončana, u subotu je organizirana u motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, a mladoženja je vozio prijatelje u drugi motel, u blizini mjesta nesreće, gdje su bili smješteni. Njegova tek vjenčana supruga Marija Jovanović krenula je u drugom automobilu.

"Bili smo na toj svadbi. Nevjerojatno je koliko su bili veseli, a svadba pristojna, nije bio nijedan problem, a nitko od gostiju nije bio pijan. Ne možemo vjerovati što se dogodilo našem Marku. Za nekoliko sati od vjenčanja do smrti, kakva je to zla sudbina", rekla je jedna od uzvanica na svadbi, piše Srpskainfo.

Pročitajte više